Sollicitatieformulier Bas-Events

Let op:
  1. Hoofdletters gebruiken waar nodig.
  2. Graag bij het vakje 'opmerking' duidelijk aangeven welk soort horeca werkzaamheden je al eens hebt uitgevoerd.
  3. Kruis bij 'ervaring' aan wat voor jou van toepassing is.
  4. Wees eerlijk over je ervaring en kruis niet zomaar vakjes aan.
  5. Heb je een auto tot je beschikking en kun je deze inzetten als carpoolauto? Dan krijg je een kilometervergoeding (€0,23 per km).

Contactgegevens

+31

Adresgegevens

Dit adres houden wij aan als standaard adres.

Extra adres

Vul hier een extra adres in, bijvoorbeeld van je ouders. Deze kunnen wij dan gebruiken om je ook in te zetten voor opdrachten die daar in de buurt zijn.

Persoonlijke gegevens

LET OP: Wanneer je jouw auto beschikbaar stelt voor carpoolen dan wordt dit vergoed à €0,23 p/km. Daarnaast krijg je voorrang op het werken op evenementen en wordt je dus sneller ingedeeld. Win-win situatie dus! Als je géén rijbewijs hebt en dus niet kan rijden dan zal Bas-Events proberen vervoer voor je te regelen. Als dat ons lukt, is dat vanuit een centraal punt in een stad. Je dient hier op eigen vervoer heen te komen. De chauffeur haalt je in deze stad op én brengt je weer terug naar deze stad. Je dient vanaf daar weer je eigen vervoer terug naar huis te regelen.

Overig

Welke van de bovenstaande werkzaamheden achter de bar heb je al eens verricht?
Bas Events B.V. verwerkt en gebruikt jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier. We raden je aan ons privacy reglement goed door te lezen.